Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Energom SRL

Η Energom SRL είναι μια μηχανολογική και κατασκευαστική εταιρεία με έδρα το Cluj-Napoca της Ρουμανίας, με εξειδίκευση στον τομέα του ηλεκτρισμού, της ηλεκτρομηχανολογίας και της αυτοματοποίησης. Η Energom ιδρύθηκε το 2002, έχει 140 υπαλλήλους και επεκτείνεται σε τομείς όπως η τεχνολογία κενού, η ενέργεια, η αυτοκινητοβιομηχανία, η πυρηνική και η αεροναυπηγική. Αυτή τη στιγμή ανήκει στον γαλλικό όμιλο «Gonzales», ο οποίος έχει δύο εταιρείες στη Ρουμανία, τέσσερις εταιρείες στη Γαλλία και την πιο πρόσφατη στο Βιετνάμ (NhT).

Η Energom SRL παράγει εξοπλισμό προσαρμοσμένο στις προδιαγραφές του πελάτη. Προτείνουμε λύσεις με αφετηρία την ανάγκη του πελάτη χρησιμοποιώντας σχεδιασμό, επικύρωση της ιδέας, πρωτοτυποποίηση και εκβιομηχάνιση. Αυτή η εξαιρετικά τεχνική δραστηριότητα απαιτεί καλές δεξιότητες σχεδιασμού και μηχανικής από τα τμήματα σχεδιασμού μας, τα οποίαπαρέχουν την τεχνογνωσία τους σε αυτά τα έργα.

Η Energom SRL είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το ISO 9001:2015 Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας, όπως επίσης με το ISO 3834, ISO 1090 (πιστοποιημένη συγκόλληση) και εργάζεται για την απόκτηση ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης.